Nieuws
Wijkwethouder van den Belt stelt zich voor

In juli 2022 ben ik door de gemeenteraad van Kampen benoemd als wethouder. Ik ben geboren in Twente, heb gestudeerd in Utrecht en in Gouda en woon tegenwoordig in IJsselmuiden. Ik ben getrouwd met Gertrude en ben vader. Ook zijn we een pleeggezin vanuit Timon.

Voordat ik wethouder werd, was ik werkzaam als manager kraamzorg binnen de organisatie RST Zorgverleners. Daarnaast ben ik vanaf 2014 voor de SGP actief geweest als raadslid in de gemeente Kampen.

Het wethouderschap zie ik als mooi en dankbaar werk. Ik ga dan ook graag met u in gesprek om te horen wat er onder u als inwoner van Wilsum leeft. Het mag over van alles gaan; ik ben benieuwd naar uw verhalen, ideeën en suggesties voor deze dorpen.

We beseffen dat we dat in eigen kracht niet kunnen doen. We hebben daarvoor de kracht van de Heere nodig. Op hoop van zegen !!

Als wijkwethouder voor Wilsum laat ik mij graag regelmatig informeren door de dorpsvereniging en de wijkverbinder van de gemeente, Heidi Nieuwenhuis over wat er speelt in uw dorp. Wilt u zelf iets onder de aandacht brengen van de gemeente? Neemt u dan contact op met Heidi Nieuwenhuis: e-mail: h.nieuwenhuis@kampen.nl of telefonisch via: 06 10100213.

Ik hoop u eens te ontmoeten in de wijk tijdens een bijeenkomst van de dorpsvereniging, een bewonersbijeenkomst van de gemeente of misschien gewoon op straat.

 

Hartelijke groet,

Bernard van den Belt,

Wijkwethouder Wilsum

Naar alle berichten