Over Wilsum

Wijkagent

Mijn naam is Coby Peters en ik ben 54 jaar oud. Ik ben zo’n 12 jaar werkzaam binnen de politie en ben sinds begin april werkzaam als wijkagent Zalk, maar ook in ’s Heerenbroek, Wilsum, De Zande, Kamperveen, Kampereiland, Mastenbroek en in Grafhorst. Kortom het hele buitengebied rondom Kampen en IJsselmuiden.

Wijkagent is voor mij een taak die ik met veel enthousiasme en plezier aanga. Als wijkagent ben ik regelmatig in de wijk te vinden. Naast mijn taak als wijkagent ben ik uiteraard ook inzetbaar voor alle voorkomende meldingen. lk wil graag aanspreekbaar zijn voor u, want u weet als geen ander wat er speelt en leeft in de wijk. Samen staan we sterker! U kent uw wijk het beste, U bent de ogen en oren van mij als wijkagent.

Samen met de wijk

Als wijkagent ben ik de schakel tussen de wijk en de politieorganisatie. Mijn werk speelt zich deels op straat en deels achter de schermen af. Hierin werk ik samen met een heel team van collega’s uit Kampen. Ik ben voor de bewoners een eerste aanspreekpunt als het gaat om openbare orde en criminaliteit in de wijk. Daarnaast onderhoud ik contact met partners zoals de gemeente, welzijnsorganisaties, winkeliers en buurt- en bewonersorganisaties. Samen met de inwoners werk ik graag aan de veiligheid en leefbaarheid van de wijk.

Bereikbaar

Bewoners uit mijn wijk kunnen met structurele problemen en wijk gerelateerde vragen bij mij terecht. Ik ben te bereiken via het telefoonnummer 0900-8844(lokaal tarief) en te volgen op twitter via @Kampenwa1Pol. Als ik niet aanwezig ben, kunt u een bericht voor mij achterlaten. Bel voor spoedgevallen, maar ook voor verdachte situaties met 112. Daarnaast ben ik natuurlijk regelmatig in uw wijk te vinden!

Graag tot ziens in de wijk!

Coby Peters