Over Wilsum

Bibliotheek

Servicepunt van de Bibliotheek in basisschool de Regenboog.
Na het verdwijnen van de Bibliobus waren Wilsummers aangewezen op de vestigingen van de Bibliotheek in IJsselmuiden en Kampen. Nu is er een Servicepunt in de Regenboog, gekoppeld aan de Bibliotheek op school.

Als u gebruik wilt maken van het Servicepunt, heeft u een geldig abonnement van de Bibliotheek nodig. Bij het Servicepunt kunt u boeken, cds of DVDs, die u via de website www.bibliotheekkampen.nl gereserveerd heeft; ophalen, lenen of terugbrengen.

Het Servicepunt heeft geen collectie voor volwassenen. Ook kunt u er geen abonnement afsluiten. Lid worden kunt u dagelijks bij de Bibliotheek in Kampen of op woensdagmiddag bij de Bibliotheek in IJsselmuiden. De openingstijden en tarieven vindt u op de website Bibliotheek Kampen.

Het Servicepunt is geopend tijdens de openingstijden van de Regenboog.

Boek aan Huis Dienst
Als u door ouderdom of ziekte niet meer in staat bent om naar de Bibliotheek in Kampen of IJsselmuiden of naar het Servicepunt te gaan of u beschikt niet over de mogelijkheid om via internet te reserveren, dan kunt u gebruik maken van de Bibliotheek aan Huis Dienst. Een vrijwilliger van de Stichting Welzijn in Kampen (SWiK) komt op bezoek om kennis te maken. Tijdens dit gesprek geeft u aan wat u graag leest en of u ook belangstelling heeft voor het lenen van andere materialen zoals gesproken boeken, CDs, of een film op DVD.

Daarna komt dezelfde vrijwilliger regelmatig op afspraak bij u langs om nieuwe boeken te brengen en de eerder geleende materialen terug te brengen naar de Bibliotheek.

Meer informatie?
Voor meer informatie of aanmelding: Greetje Duitman of Alie Rijpma, telefoon 038-3331828 of email: klantenservice@bibliotheekkampen.nl

Informatie over openingstijden, activiteiten en overige dienstverlening vindt u op de website Bibliotheek Kampen

Voor vragen kan men via telefoon of mail contact opnemen: telefoon 038-3331828/3312101 of email: klantenservice@bibliotheekkampen.nl
Internetcafe