Nieuws
AFSCHEID MARCO BEENEN, ONZE ‘KAASBOER’

Marco Beenen, ‘onze kaasboer’ stopt helaas wegens omstandigheden.

Per 1 maart 2023 draagt Marco zijn klantenkring over aan Marco van der Poel. Tussen 1 februari 2023 en 1 maart 2023 wordt Marco van der Poel in gewerkt en maakt hij kennis met klanten in Wilsum en omstreken.

Op 10 januari 1995 begon Marco Beenen in Wilsum en omgeving met de verkoop van kaas, eieren en aanverwante producten. Altijd tijd voor een gezellig praatje en geïnteresseerd in het wel en wee van zijn klanten. Zo groeide hij met vele gezinnen mee met lief en leed. Zijn warme manier van omgang en service zullen wij missen.
Marco heeft straks ruim 28 jaar in Wilsum kaas gevent.
Door minder mooie omstandigheden zag hij zich genoodzaakt om de verkoop van zijn bedrijf, toch wel een moeilijke stap, te nemen.

Wij wensen Marco nog heel veel jaren in een nog goede gezondheid samen met zijn vrouw en (klein)kinderen.
Marco: HARTELIJK DANK!!

Zijn ‘opvolger’, Marco van der Poel, heten wij hartelijk welkom in ons gastvrije dorp.
Wij wensen je een goede verkoop toe in Wilsum en omgeving!

Voor het afscheid van Marco Beenen willen wij geld inzamelen om zo een passend geschenk en aandenken aan WIlsum aan te kunnen bieden namens zijn trouwe klantenkring. Rond zijn vertrek zullen wij deze namens zijn klanten in Wilsum en omgeving dan overhandigen.

U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekening: NL11RABO0370853555 t.n.v.  H. Beens, met in de omschrijving ‘cadeau Marco’ of gebruik maken van de QR code.

Herman Beens en Mascha Heldoorn.

Naar alle berichten