Sponsor
Unidrive

 

Sinds 1989 levert Unidrive producten en totaaloplossingen voor de machinebouw aan een groot netwerk van klanten in binnen- en buitenland.

Onze producten komt u tegen in o.a. de Land-, Glas- en Tuinbouwsector, Voedselverwerkende sector, Transport- en Logistiekesector.
Onze productspecialisten staan 24/7 klaar om met u mee te denken over ‘de juiste oplossing’ voor ieder aandrijftechnisch vraagstuk.

Ons leveringsprogramma is helder en in een zin uit te drukken: ‘Van stekker tot uitgaande as’.We leveren hoogwaardige oplossingen in de aandrijftechniek door gebruik te maken van verschillende innovatieve leveranciers die wereldwijd bekend staan als top 10 marktleiders in hun branche. Samen met onze paneelbouwtak Unidrive Automation BV is Unidrive in staat om vroegtijdig te anticiperen op vragen vanuit een snel veranderende markt.

 

Het overgrote deel van ons leveringsprogramma ligt op voorraad in ons centrale magazijn in Zeewolde. Tevens hebben wij voor veel relaties klantspecifieke voorraden liggen. Hierdoor kunnen wij binnen 24 uur leveren.Unidrive onderscheidt zich door een continue blik te hebben op innovatie. Hierbij maken we gebruik van onze elektro- en elektromechanische kennis en samenwerking met al onze partners. Onze focus ligt op het leveren van totaaloplossingen die uitblinken op het gebied van (kosten)efficiency, klantvriendelijkheid en duurzaamheid.

Unidrive

Nobelweg 26

3899 BN Zeewolde

Telefoon: +31 (0)36 521 9100

E-mail: info@unidrive.nl

 

Bedrijfsprofiel