Sponsor
Tenten Verhuur IJsselzicht

Tentenverhuur IJsselzicht staat voor een snelle levering door heel Nederland en voor een zeer scherpe prijs en kwaliteitsverhouding.

Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij van IJsselzicht Wilsum in staat om aan bijna al uw wensen tegemoet te komen. Dit mede door onze grote opgebouwde aanbod aan tenten en toebehoren.
Door alle aspecten in eigen hand te houden vanaf het magazijn, de logistiek, planning tot en met de uitvoering zijn wij optimaal efficiënt in onze branche. Scroll door naar beneden om onze nieuwe producten te bekijken.

Vrijblijvend en zonder verplichting kunt u bij ons een advies op maat laten maken.

Projecten die wij reeds (deels) verzorgd hebben zijn :

• Dorps- / buurtfeesten
• Bruiloften en recepties
• Bedrijfsfeesten
• Tuinfeesten (particulier)
• Beurzen / Showroom presentaties
• Evenementen zoals Campzone, SAIL Kampen , OldTimer Festival, Bataviahavendagen, Over Het IJ-Festival en Fly Fair

In al onze projecten zijn wij tevens in staat de benodigde interieur te leveren.
Daarnaast kunnen wij u ook voorzien op het gebied van catering en buffetten. Bekijk daarvoor ons aanbod op onze catering-pagina.

*** NIEUW NIEUW NIEUW ***
Sinds dit seizoen zijn wij voorzien van een zeilen wasmachine. Onze tentzeilen zijn hierdoor nog sneller brandschoon en opnieuw te gebruiken. Tevens kunnen wij u assisteren als u uw tentzeilen bij ons wilt komen wassen. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Catering
Naast de verhuur van tenten en artikelen verzorgen we ook feesten en partijen. Hierbij is het ook mogelijk om te kiezen voor diverse buffetten. Daarnaast is het ook mogelijk om bij eens een geheel verzorgde barbecue te bestellen. Wij voorzien u op het gebied van barbecues, bestek, en natuurlijk het vlees en diverse sauzen.

Voor meer informatie kunt u ook altijd een kijkje nemen op onze catering website IJsselzicht Catering.

IJsselzicht Tentenverhuur
Dorpsweg 50a
8274 AG Wilsum

Tel: (038) 355 7334
Email: info@ijsselzichtwilsum.nl