Sponsor
De Ruiter/Van Vilsteren Installatie Techniek

Kwaliteit
De Ruiter Installatietechniek BV heeft haar krachten gebundeld met Van Vilsteren Installatietechniek en is een gedegen partner in de regio Zwolle-Kampen. In onze dienstverlening staan we voor service en het leveren van kwalitatief werk. Onze installaties en materialen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de meest strenge eisen. Wij bieden een breed assortiment aan met prima garantievoorzieningen.

Deskundigheid
Ons team kan de producten correct en deskundig voor u installeren. Installaties zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden en deze ontwikkeling vraagt de nodige aandacht van de installateur. Door bijscholing blijven onze medewerkers up-to-date en vakbekwaam. Verder staan wij garant voor een transparante en eerlijke bedrijfsvoering.

Vrijblijvend advies
Het aanbod aan diensten dat wij u kunnen bieden is zeer uitgebreid. Op deze site treft u een overzicht van die diensten en onze producten. Het gaat te ver om alle technische details van de producten hier te vermelden. Graag geven wij u een eerlijk en vakkundig advies op maat, passend bij uw situatie. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Boerendanserdijk 41-B
8024 AE Zwolle

T (038) 331 12 75
T (038) 421 65 02
E info@deruitertechniek.com