Sponsor
De Houtburcht

De Houtburcht in Kampen is al ruim 20 jaar het adres voor tuinhout, blokhutten, veranda’s, tuinmeubelen, speeltoestellen etc.etc. Wat begon als eenvoudig tuinhoutbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een all-round tuinhout en maatwerk specialist.

Maatwerk:
De afgelopen jaren is de Houtburcht zich steeds meer gaan richten op maatwerk.
Het voordeel is simpelweg dat u zelf de maten, houtsoort en dakbedekking bepaalt. Graag helpt de Houtburcht u om uw eigen tuinhuis, schuur, overkapping of overige tuinconstructies op maat te realiseren! Hiervoor hebben wij verschillende soorten tuinhout. Ook voor een terrasheater of een glaswand/glasschuifwand bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij beschikt de Houtburcht over een eigen deskundig montageteam.

Showtuin:
Wij hebben bij de Houtburcht een showtuin ingericht met producten van Woodvision, Hillhout, Gardendreams, Sunrooms en onze eigen maatwerk producten. Deze showtuin hebben wij zo ingedeeld dat u door 3 tuinen heen kunt lopen en zo in totaal meer dan 1000 m2 vol nieuwe ideeën kunt bewonderen!

Kijk eens verder op de pagina “Projecten” en laat u verrassen door de mogelijkheden in maatwerk in en om uw tuin!

Uiteraard bent u van harte welkom bij ons bedrijf aan de Betonstraat 2, 8263BM in Kampen. Onder het genot van een kopje Campenaer koffie kunt u op uw gemak ons showterrein binnen en buiten bekijken.

Tot ziens bij de Houtburcht in Kampen!
Tel: 038-3331891
Mail: info@houtburcht.nl

Filmpje!