Nieuws
Het aftellen naar Rwanda 2019 is begonnen

Beste mensen,

Het aftellen is echt begonnen. Over 25 dagen, op vrijdag 27 september, vertrekken we met de Muskathlon-groep naar Rwanda. 19 wielrenners samen met een aantal mensen voor de begeleiding.

We vertrekken kort voor de middag vanaf Schiphol, voor een vlucht met KLM naar Kigali, de hoofdstad van Rwanda, waar we in de loop van de avond hopen aan te komen. Binnenkort zal er meer bekend worden over het definitieve programma. Ik hoop daarover ook nog kort voor het vertrek een keer wat meer te delen.

Sponsoring
De gezamenlijke teller van de 19 deelnemers staat op dit moment op € 235.000. We zijn dankbaar voor alle giften en sponsortoezeggingen die we al mochten ontvangen. (Doneren kan nog steeds)

Zelf kijk ik nu al terug op een bijzonder jaar. Met uiteraard als hoogtepunt, tot nu toe, het diner in het MFC. Wat gaaf dat er op zo veel manieren ook daaraan werd meegewerkt.

RWANDA 2019 volgen
Tijdens de reis zal er door de organisatie beeldmateriaal in Blog-vorm worden gedeeld via de liveblog:  https://www.muskathlon.com/nl-nl/liveblogs

Ik wil ook zelf tijdens de reis regelmatig wat delen. Omdat beelden vaak veel meer zeggen dan woorden will ik dat in een foto-verslag doen via Whatsapp. Ik heb een groep aangemaakt waarin ik de beelden zal delen. Gebruik deze link om je aan te melden voor de Whatsapp-groep: https://chat.whatsapp.com/D6Y51mB0JF08eVq849PmKR Je kunt in deze groep niet reageren, dat kan natuurlijk wel via een PB.

Hartelijke groet,
Johan

Klik hier voor meer informatie:

https://todoit.email-provider.nl/link/8l11dzycla/buoohbebqu/dlydneldpe/vp8n42zwg5/4uzqc0wgfo

Klik hier voor mijn persoonlijke donatiepagina:

https://todoit.email-provider.nl/link/8l11dzycla/buoohbebqu/rgkg0nbmow/vp8n42zwg5/4uzqc0wgfo

Naar alle berichten