Nieuws
Glasvezel info avond 15 januari 19.00 uur MFC De Toekomst

Wat is glasvezel?

Glasvezel is een vezel van glas, zo dun als een haar. Dankzij deze vezel kunnen enorme hoeveelheden data via lichtsignalen verstuurd worden in hele korte tijd en over enorme afstanden. De glasdraad is heel buigzaam en erg sterk. Een groot voordeel is dat de draad ongevoelig is voor storingen en weersinvloeden zoals bliksem.

De voordelen van glasvezel:

  • Steeds meer huidige en vooral toekomstige ontwikkelingen vragen om een goede internetverbinding. Glasvezel is geschikt voor grote hoeveelheden data. Daarmee ben je klaar voor de toekomst!

  • Met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft je verbinding met niemand te delen en je hebt nooit last van digitale spitsuren en storingen. Je verbinding is dus altijd snel en stabiel.

  • Je hebt keuze uit verschillende aanbieders van internetdiensten. Je hebt dus ook de vrijheid om over te stappen naar een andere aanbieder wanneer je dit wilt.

  • Bij het gebruik van glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Uploaden kan bij andere verbindingen wel 20x langer duren dan downloaden, bij glasvezel is de snelheid gelijk. Wel zo handig!

  • Voor glasvezel ben je net zo veel geld kwijt als voor je huidige abonnement, maar dan mét de voordelen van glasvezel. Waar voor je geld dus! Daarnaast stijgt de waarde van je woning wanneer er een glasvezelaansluiting is. Een slimme keuze!
  • Glasvezel is goed voor het milieu omdat communicatie via glasvezel weinig energie kost, er geen giftige stoffen vrij komen en er minder isolatiemateriaal nodig is. Het netwerk heeft een lange levensduur en vereist weinig onderhoud.                                                                                                                                                                                                     
    https://vimeo.com/369519494

 

Oproep ambassadeurs glasvezel

Woon jij in Grafhorst, Wilsum, ‘s-Heerenbroek, IJhorst of Rouveen en zie jij het belang in van snel internet via glasvezel? Meld je dan aan als ambassadeur van Glasvezel buitenaf. Als ambassadeur zet je je samen met ons in om buren, familie en vrienden ook enthousiast te maken voor glasvezel. Voor meer info en aanmelden stuur ons een berichtje op . Samen gaan we er voor!

 

 

Naar alle berichten