Wilsum.info

Wapen wilsum
  • Wilsum
  • Wilsum
  • Wilsum
Laatste Tweets
19 januari 2019 - Wilsum.info
RT @AlbertBoeve: Mooi dat ik als voormalige vz. van Dorpsbelangen een steentje heb kunnen bijdragen. Trots op de bevolking van Wilsum voor…
19 januari 2019 - Wilsum.info
RT @VWilsum1: Wilsum wint met 3-2 van koploper HTC! Klasse prestatie!
19 januari 2019 - Wilsum.info
RT @AlbertBoeve: Met dit mooie weer is het heerlijk wandelen in de #Scherenwelle @Wilsuminfo https://t.co/FagUB8rExl

Sponsors

Wilt u als bedrijf hier een vermelding hebben van uw naam, contactgegevens en website?? Voor een kleine jaarlijkse bijdrage van €10,- kunt u dit realiseren door 'contact' met ons op te nemen.

Bogard: meer dan beveiliging
Maatwerk in beveiliging voor woonhuizen en bedrijven. Bogard zorgt ervoor dat u een beveiligingsoplossing krijgt die echt bij u past. Met persoonlijke service.
Telefoon: 038-3373748 of 06-34278754


Cafe Ijsselzicht
Naast de verhuur van tenten en artikelen verzorgen we ook feesten en partijen. Hierbij is het ook mogelijk om te kiezen voor diverse buffetten. Daarnaast is het ook mogelijk om bij eens een geheel verzorgde barbecue te bestellen. Wij voorzien u op het gebied van barbecues, bestek, en natuurlijk het vlees en diverse sauzen.
Telefoon: 038-3557334


Goedkope keuringen

Goedkope Keuringen verricht diverse medische keuringen ten behoeve van uw rijbewijs, een beroepsmatige Arbokeuring of diverse andere medische keuringen die door de Nederlandse wetgeving zijn vastgesteld.

Welke medische keuring u ook zoekt, wij kunnen u op veel gebieden verder helpen.

Telefoon: 085 - 48 83 616


De Houtburcht BV

Ster(k) in maatwerk en al sinds 1996 vertrouwd in hout! Service is bij ons geen afdeling, maar een mentaliteit!

Telefoon: 038-3331891


IJsselenergie

IJsselEnergie helpt om zelfvoorzienend te worden in de eigen energiebehoefte. Huishoudens en bedrijven kunnen zelf electriciteit opwekken met zonnepanelen. Zonnepanelen zijn besparend, omdat ze zonlicht omzetten in stroom en hierbij geen CO2 uitstoten. Een ander groot voordeel van zonnepanelen is dat je de opgewekte stroom direct kunt gebruiken waardoor je direct bespaart op je energierekening. Doe de dakscan op onze website www.ijsselenergie.nl

Telefoon: 038-3373963


Kaasboer Marco Beenen

Kaas voor een prikkie! Bij u in de straat op de donderdag. Probeer onze met zorg samengesteld assortiment ook. Bestellingen en vacuum-verpakken graag vooraf doorgeven.

Telefoon: 06-20500340


Palletbedrijf Van 't Veer
Voor in- en verkoop van pallets is pallethandel Van 't Veer al meer dan 25 jaar gespecialiceerd. Vanuit onze eigen werkplaats maken en repareren wij pallets in verschillende maatvoeringen/types. Met onze eigen transportservice zijn wij in staat een bestelling te leveren binnen 24 uur! Ook voor reparatie aan uw pallets of voor verkoop van uw eigen overtollige pallets, bent u bij ons aan het juiste adres.
Telefoon: 038-3557129 of 06-12743235


De Ruiter Installatietechniek
De Ruiter Installatietechniek BV is een jong en dynamisch bedrijf met een gedegen vakkennis. In onze dienstverlening staan we voor service en het leveren van kwalitatief werk. Onze installaties en materialen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de meest strenge eisen. Wij bieden een breed assortiment aan met prima garantievoorzieningen. Wij zijn Bosch Warmteservicespecialist, de enige in de wijde omgeving.
Telefoon: 038-331 12 75 of 06-12 62 91 67


Terpstra Hypotheken
Een huis kopen? Dit is voor u geen alledaagse bezigheid. Er komt soms veel bij kijken. Wij nemen u echter al het werk uit handen en verzorgen de afwikkeling van A tot Z; van de (gratis) begeleiding van de aankooponderhandelingen tot het moment dat u de sleutel in handen heeft. Ook startersleningen zijn weer mogelijk!
Telefoon: 038-3336241


Valantijn groenten en fruit

Jack (vader) en Valentijn (zoon) van Dalen staan met een groenten en fruitkraam op het plein achter het HV gebouw iedere donderdagmorgen tot ongeveer 13.00 uur. U kunt ook groenten en fruit op bestelling doorgeven. Zo ligt dit, ingepakt en al, klaar bij de kraam. Gemakkelijker kan het niet! Uiteraard kunt u bij ons aan de kraam uw boodschappen betalen met pin.

Telefoon: 06-10393537


Visspecialist Van der Linde

Wij zijn Jan en Tienete en samen met onze kinderen runnen wij een visbedrijf. Wij wonen in Oosterwolde.Al meerdere jaren staan wij in IJsselmuiden en Kampen met onze viskraam en vanaf maart 2018 ook in Wilsum. Elke donderdag van 15.00 tot 17.30 uur kunt u uw vis kopen bij de standplaats van het Hervormd Verenigings gebouw.

Telefoon: 06-51810326


Van de Wetering Hekwerken
Het adres voor al uw hekwerk, grondwerk en betonboringen. Of dat nu in uw tuin, om uw bedrijfspand of bij het sportveld is. Wij leveren en monteren in heel Nederland alle soorten hekwerk, al twintig jaar.
Telefoon: 06 52 61 30 05


Winkelwagen Springer - Kanis

Ik heb een groot assortiment kruidenierswaren en verswaren zoals groente, fruit, zuivel, vlees van slagerij Van de Weg en brood en andere bakkersartikelen van Groot Koerkamp. Op maandagen vanaf 13.00 uur rijd ik ongeveer een uur rond door het dorp en sta dan op het plein bij het Hervormd Verenenigings gebouw. Op donderdagen rijd ik vanaf 14.30 uur ongeveer anderhalf uur door Wilsum en sta daarna ook op het plein. Belt u wanneer de wagen bij u aan de deur moet komen? Heeft u een gebakbestellingen? Deze breng ik op de gewenste dag bij u thuis. U kunt in de wagen betalen met uw pincode.

Telefoon: 06-51797223