Wilsum.info

Wapen wilsum
  • Wilsum
  • Wilsum
  • Wilsum
Laatste Tweets
19 januari 2019 - Wilsum.info
RT @AlbertBoeve: Mooi dat ik als voormalige vz. van Dorpsbelangen een steentje heb kunnen bijdragen. Trots op de bevolking van Wilsum voor…
19 januari 2019 - Wilsum.info
RT @VWilsum1: Wilsum wint met 3-2 van koploper HTC! Klasse prestatie!
19 januari 2019 - Wilsum.info
RT @AlbertBoeve: Met dit mooie weer is het heerlijk wandelen in de #Scherenwelle @Wilsuminfo https://t.co/FagUB8rExl

Win 1000 euro - Kern met Pit

24 oktober 2017

Door mee te doen met Kern met Pit krijgen ambitieuze buurtbewoners de kans hun droom binnen 1 jaar te realiseren. En als dit lukt, krijgen ze het predicaat Kern met Pit en 1.000 euro.

Wat voor soort projecten kunnen meedoen?

Denk bijvoorbeeld aan buurtmoestuinen, speeltuintjes, natuurroutes, tafeltje-dekje-initiatieven of een groots dorpstoneelstuk. Alles kan, als het de directe omgeving maar een positieve impuls geeft.

Meedoen is gratis

Iedereen met een goed idee kan zich tot 31 oktober inschrijven via Kern met Pit. Komt het plan door de selectie? Dan opent dat serieus deuren bij gemeenten en andere organisaties. Bovendien krijgt de bewonersgroep een eigen adviseur, die klaarstaat met tips, advies en een netwerk. Gratis en voor niets!

Alle hulp die nodig is

Alsof dat niet genoeg is, kunnen Kern met Pitters zich ook nog gratis inschrijven voor interessante workshops over bijvoorbeeld crowdfunding, vloggen en het maken van een plan van aanpak. En als er (bouw)technische vragen zijn of als er een bodemonderzoek nodig is, dan schakelen we de medewerkers van ingenieursbureau Arcadis in. Meedoen met Kern met Pit verzekert ambitieuze buurten van alle hulp die nodig is om hun droom te realiseren.

Youtubefilmpje - Kern met pit

Meer informatie?

Als je nog vragen hebt, bel dan gerust met Margje of Wendy van het Team Kern met Pit: 026-4455146 of stuur een mail naar kmp@knhm.nl.

Team Kern met Pit

Margje van Spaendonck en Wendy Muis