Wilsum.info

Wapen wilsum
  • Wilsum
  • Wilsum
  • Wilsum
Laatste Tweets
10 juni 2018 - Wilsum.info
Die kunnen ook prima lawaai maken hoor! https://t.co/wuLdNLT0BH
10 juni 2018 - Wilsum.info
RT @SchipholWatch: @NoVliegRouteEde Dit is inderdaad precies de werkwijze van de luchtvaartmaffia. 3 vluchten met een nauwelijks waar te ne…
10 juni 2018 - Wilsum.info
RT @NoVliegRouteEde: Door slimme computer berekeningen mogen er bijna 60% extra vliegtuigen overvliegen. Deze vliegtuigen worden als ‘still…

Pauzelandschap 2.0

9 maart 2018

Vrijwilligers gezocht voor NLdoet Wilsum, 9 en 10 maart

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. In het kader hiervan gaat de werkgroep Pauzelandschap 2.0 aan de slag om het braakliggende terrein 'De Thijs' langs de Koert Meulemanstraat opnieuw in te richten. We starten deze dagen met het realiseren van zogenaamde takkenrillen en het maken van een insektenhotel.

Op vrijdag 9 maart willen we takkenrillen vlechten in de bestaande boomwal. De dag erna, op zaterdag 10 maart gaan we 's middags van 13.00 tot 16.00 een insektenhotel bouwen.

Voor beide dagen zoeken nog vrijwilligers die mee willen helpen om deze klussen te realiseren.

Wil je meedoen? Aanmelden kan bij Hermineke de Leeuw-Welleweerd, Dorpsweg 94 of Gerbrich Andringa, Hendrik Evinkstraat 10.