Wilsum.info

Wapen wilsum
  • Wilsum
  • Wilsum
  • Wilsum
Laatste Tweets
23 maart 2018 - Wilsum.info
Ook het dak van het bijen- en insectenhotel is nu klaar. #sedum @NLDOET #vrijwilligera #pauzelandschap2.0 https://t.co/SuW8lL3kNx
22 maart 2018 - Wilsum.info
RT @ItParadyske: De skyline van Wilsum... @Wilsuminfo https://t.co/ZBn0NjpKbg
22 maart 2018 - Wilsum.info
RT @WDODelta: Onze muskusrattenbestrijder George zag vandaag een #wolf en filmde deze in #Mastenbroek. Deskundige van “Wolf in Nederland’…

Pauzelandschap 2.0

9 maart 2018

Vrijwilligers gezocht voor NLdoet Wilsum, 9 en 10 maart

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. In het kader hiervan gaat de werkgroep Pauzelandschap 2.0 aan de slag om het braakliggende terrein 'De Thijs' langs de Koert Meulemanstraat opnieuw in te richten. We starten deze dagen met het realiseren van zogenaamde takkenrillen en het maken van een insektenhotel.

Op vrijdag 9 maart willen we takkenrillen vlechten in de bestaande boomwal. De dag erna, op zaterdag 10 maart gaan we 's middags van 13.00 tot 16.00 een insektenhotel bouwen.

Voor beide dagen zoeken nog vrijwilligers die mee willen helpen om deze klussen te realiseren.

Wil je meedoen? Aanmelden kan bij Hermineke de Leeuw-Welleweerd, Dorpsweg 94 of Gerbrich Andringa, Hendrik Evinkstraat 10.