Wilsum.info

Wapen wilsum
  • Wilsum
  • Wilsum
  • Wilsum
Laatste Tweets
24 september 2017 - Wilsum.info
@JacolienvdW Dit is bij 's-Heerenbroek, het veer! #mooihoor @IJsseldelta https://t.co/7DL5mHm8yF
24 september 2017 - Wilsum.info
RT @CorAdema_Kampen: @indeijsseldelta @kampenmarketing @TheaPaassen Een fantastische fietstocht langs de IJssel: Kampen, Scherenwelle, Wil…
24 september 2017 - Wilsum.info
RT @Julian_Aarten: https://t.co/JXVFIfupRp

Kern met Pit daagt uit..!

13 september 2017

Kern met Pit daagt mensen uit die een droom hebben voor hun eigen buurt, dit binnen 1 jaar te realiseren. Het kan om allerlei ideeen en initiatieven gaan: van het opzetten van een buurtmoestuin, speeltuin, tafeltje dekje tot het organiseren van een dorpstoneelstuk. Als het jullie directe omgeving maar verbetert of een impuls geeft. Lukt het jullie om binnen 1 jaar het idee te realiseren? Dan ontvangen jullie het predicaat Kern met Pit en 1.000 euro voor het project!

Wat biedt Kern met Pit?

Iedereen kan zich inschrijven, maar er gaat wel een selectie aan vooraf. Zijn jullie binnen? Dan opent dat deuren bij gemeenten en andere organisaties. Jullie krijgen je eigen adviseur. Deze staat voor jullie klaar met tips, advies en contacten in ons netwerk.

Daarnaast kunnen jullie meedoen aan interessante workshops en bijeenkomsten! Denk aan crowdfunding, plan van aanpak, maar ook vloggen. Een extra voordeel om mee te doen: als jullie een (bouw)technische vraag hebben, dan krijgen jullie gratis advies van ingenieursbureau Arcadis. Bijvoorbeeld bodemonderzoek bij het aanleg van een moestuin of een bouwtechnische tekening bij een buurtkantine. Zo bieden wij gratis hulp aan om jullie doelen te bereiken.

Kern met Pit is een initiatief van KNHM en helpt al 40 jaar burgerinitiatieven te realiseren. Door deze jarenlange expertise zijn al duizenden mooie dromen voor de buurt waargemaakt.

Willen jullie ook je droom voor de buurt realiseren? Schrijf je in!

Kijk snel op:

Kern met Pit

Inschrijven voor editie 2018 kan vanaf 1 september tot 31 oktober 2017.

Meer informatie?

Neem contact op met Team Kern met Pit. Dat kan telefonisch via 026-4455146 of via de mail kmp@knhm.nl